Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Jsme experti na značku Apple a vše, co se kolem ní točí. Status Apple Premium Reseller pro Českou republiku je pro nás víc než jen slovní spojení, je to naše filozofie, která provází veškerý náš prodej a zákaznickou péči. Na svých prodejnách poskytujeme profesionální servis, máme odborné znalosti všech produktů a příslušenství, a ke všem svým zákazníkům přistupujeme individuálně.

Prémiové služby vám poskytujeme už v osmi provozovnách po celé republice, a protože jste s námi spokojeni, rozrůstáme se i díky vám o další prodejnu. Dne 13. 4. 2018 pro vás otvíráme již devátou prodejnu iWant, tentokrát v Praze na Andělu v obchodním centru Nový Smíchov.

Každou otvíračku si užíváme naplno. Programem té smíchovské vás provede moderátor Bob Švarc, kromě toho se můžete těšit i na speciální hosty, akce a slosování o ceny.

Že vám to datum připadá zvláštní? Ano, je to pátek třináctého. A protože se ani za mák nebojíme pověr, přesně ve 13 hodin odhalíme prostory nového obchodu a na všechny produkty vám dáme slevu 13 %.

Kromě toho jsme připravili i speciální slevy na vybrané produkty. Telefony iPhone pořídíte se slevou až 24 %. iPhone SE pořídíte v tento den za akční cenu 7 990,- a iPhone 7 32 GB  za 13 490,-.

Pokud jste doteď váhali, jestli se svěřit do rukou Applu, máte jedinečnou příležitost. Slevy vás čekají i při nákupu MacBooků. MacBook Air 128 GB vám poskytneme jen za 20 990,- a MacBook Pro 128 GB jen za 29 990,-. Prvních 100 nakupujících zákazníků od nás navíc dostane stylový dárek.

Nakonec ještě pošleme dva z vás na víkend plný zážitků do Londýna! Pokud u nás totiž v pátek 13. dubna nakoupíte, automaticky vás zařadíme do slosování o tento zájezd.

No není to škoda propásnout takovou příležitost?

Těšíme se na vás v pátek třináctého,

Váš iWant tým.

iW-Plz_087m

Dnes nejčtenější

.