Zavřít reklamu

Apple dnes odpoledne světu představil iPhone 8 a iPhone 8 Plus v barevné variantě (PRODUCT)RED, tedy speciální edici svého telefonu, po jejíž zakoupení přispějete Globálnímu fondu na boj proti nemocem HIV/AIDS. V návaznosti na to nyní Apple přebarvil do červena také svoji domovskou stránku, na které se mimo jiné pochlubil i se zajímavou reklamou, která zachycuje červený iPhone 8 Plus v celé kráse.

Ve srovnání s loňským iPhonem 7 (PRODUCT)RED je letošní osmička v červeném kabátku o poznání zajímavější. Apple totiž vyslyšel tužby svých zákazníků, kterým se příliš nezamlouvala červeno-bílá kombinace, a letos pro červený iPhone 8 a 8 Plus použil černý rámeček okolo displeje. Musíme však podotknout, že červeno-černá kombinace vypadá mnohem zajímavěji a působí elegantnějším i prémiovějším dojmem. A přesně na zmíněnou novotu sází i samotný Apple, který se onu barevnou kombinaci snaží vyzdvihnout i ve svém reklamě.

Do červeno-černé se přebarvila i domovská stránka oficiálního webu Applu, která teď od hlavy až k patě láká na červený iPhone 8 a stejně tak i na (PRODUCT)RED příslušenství, mezi kterým nechybí ani nový obal Folio obal pro iPhone X. Pokud se však přesunete na českou mutaci Apple stránek, naleznete zde jen jeden banner lákající na novinku, zbytek zůstal zachovalý.

iPhone 8 Product red ad FB

Dnes nejčtenější

.