Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky fešných pouzder a zároveň máte rádi červenou barvu, asi pro vás bude dnešek šťastným den. Krom toho, že Apple před malou chvílí představil červenou barevnou variantu iPhonu 8 a 8 Plus totiž ve své tiskové zprávě ukázal i (PRODUCT) RED verzi koženého pouzdra Folio pro iPhone X.

Takto vypadají nové iPhony 8 a 8 Plus v červené variantě: 

I červené pouzdro Folio si budete moci objednat již od zítřka. Pouzdro je vyrobeno ze speciálně vyčiněné kůže, díky čemuž působí velmi luxusně. V kombinací s dalšími (PRODUCT) RED produkty, které Apple ve své nabídce má (pásky k Apple Watch, silikonová pouzdra, červená sluchátka Beats), tak budete opravdu dokonale slazeni. Krom módní stránky věci však samozřejmě přispějete koupí i na dobrou věc. Jak už tomu tak u (PRODUCT) RED výrobků bývá, část z jejich ceny míří na pomoc potřebným – v tomto případě je to boj proti HIV/ AIDS. Z vašich peněz se tak zaplatí testy, poradenství, léčba a prevence se zaměřením na odstranění přenosu viru z matek na jejich děti. 

Takto vypadá (PRODUCT) RED pouzdro Folio pro iPhone X: 

iPhone8-iPhone8PLUS-PRODUCT-RED_Folio-Case_041018

K této spolupráci se Apple uchýlil již v roce 2006. Za tuto dobu se mu podařilo i díky prodeji speciálních edic svých produktů přispět velmi slušných 160 milionu dolarů, což z něj dělá největšího dárce mezi společnostmi. Není se však nejspíš čemu divit. Červené doplňky k jeho produktům totiž vypadají opravdu skvěle a stejně se dají hodnotit i jeho iPhony. Jak loňské iPhony 7, tak i letošní iPhony 8 se totiž opravdu velmi povedly. Škoda jen, že se stejného přebarvení nedočkal i iPhone X. 

Co se týče ceny pouzdra, ta by měla podle tiskové zprávy Applu začínat na 99 dolarech, což je stejná cena za jakou prodává Apple i nynější barevné varianty. V Čechách bychom za něj tak měli zaplatit 2990 korun. 

folio fb

Dnes nejčtenější

.