Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Cards Pro – Wallet
S aplikací My Cards Pro – Wallet můžete mít vždy pohromadě nejen všechny své důležité kartičky, ale i platební karty, dokumenty nebo vizitky. Aplikace podporuje synchronizaci přes iCloud, FaceID i TouchID, nabízí skenování čárových kódů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id673277275 oldprice=“59Kč“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikace, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch a lze ji používat i offline.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]

Air Radio Tune
Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu na svém iPhonu, iPadu a iPodu. Aplikace air radio tune nabízí k poslechu širokou nabídku hudby, novinek i sportovních přenosů z rádiových stanic po celém světě.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“29Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“29Kč“]

Focus – Productivity Timer
Focus je aplikace, která vám pomůže bezchybně zvládnout váš time management. K dispozic je jak pro iOS zařízení, tak i pro Mac. S její pomocí si můžete zorganizovat váš čas a lépe se soustředit.

[appbox appstore id975017240 oldprice=“249Kč“]

Block vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“119Kč“]

Slide Tetromino Premium
Hra Slide Tetromino Premium představuje kombinaci oblíbeného klasického Tetrisu a zábavných bludišť se stupňující se náročností. Vaším úkolem bude dostat se posouváním kostek ke klíči a najít tak cestu z bludiště.

[appbox appstore id978983113 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.