Zavřít reklamu

Apple v sobotu otevře brány Apple Storu v rušném obchodním obvodu Shinjuku v Tokiu. Pokud zrovna nebudete v Tokiu, ale zajímá vás, jak bude maloobchodní prodejna cupertinské společnosti vypadat, můžete se podívat na následující fotografie, o které se Apple podělil.

V březnu vyplulo na povrch, že se Apple Store v Shinjuku otevře už 7. dubna. Apple oznámil datum neonovým bannerem, přičemž stejně neonové a barevné nápisy se objevily i na dočasných okenních krytech prodejny.

Před několika hodinami však byly okenní kryty odstraněny, a tím pádem byl odhalen interiér osmého Apple Storu v Japonsku. V tiskové zprávě uvedla šéfka retailu Angela Ahrendts: „Apple má v Japonsku dlouhou a speciální historii a Shinjuku je prvním z několika nových obchodů, které v Japonsku otevřeme v následujících letech.“

Právě Apple Store v Shinjuku je první Apple Store v Japonsku, který zahrnuje všechny designové prvky moderního jablečného obchodu. V podobném duchu pak Apple s největší pravděpodobností vystaví i další Apple Story, které v Japonsku do budoucna plánuje. Právě země vycházejícího slunce je pro Apple poměrně důležitým trhem, jehož požadavky se údajně podle některých analytiků dokonce částečně řídí i při vývoji iPhonů. Skvělým příkladem může být vývoj iPhone X Plus, který by měl přijít letos v září. K jeho vývoji se Apple uchýlil z části i kvůli tomu, že po něm velká část zákazníků, ve které jsou značně zastoupeni i Japonci, prahla.

apple store shinjuku fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.