Zavřít reklamu

Na konci ledna jsme vás informovali o tom, že si Apple připravil pro své zaměstnance speciální fitness výzvu, která spočívala v plnění určitých aktivit měřených skrze Apple Watch v průběhu února. Jako odměnu si pro ně pak Apple přichystal speciální řemínky k jejich jablečným kukačkám a diplom, který splnění interní zaměstnanecké výzvy potvrzuje. S rozesíláním řemínků si však dal Apple poměrně na čas a zaměstnancům zapojeným do této výzvy je začal rozesílat až před pár dny. 

Zaměstnanci Applu, kteří se do výzvy zapojili, se začali svou odměnou chlubit na různých diskuzních fórech a sociálních sítích. Díky tomu si tak můžeme jejich nové úlovky detailně prohlédnout. 

Jak můžete sami vidět v galerii výše, jedná se o nylonový řemínek černé barvy s klasickou kovovou přezkou a páskem pro uchycení přečnívajícího řemínku v červeno-modro-zelené barvě. Tyto barvy mají symbolizovat kroužky aktivity, které zaměstnanci na svých Apple Watch po celý únor uzavírali, aby dostali odměnu.

Podobné výzvy nebývají v Applu ničím zcela výjimečným. Čas od času totiž jablečná společnost podobnou akci uspořádá, aby své zaměstnance motivovala k většímu pohybu a svým způsobem i více sjednotila. Plnění těchto výzev totiž může být pro mnohé z nich skvělým teambuildingem. O odměny za splnění výzev tak ve výsledku příliš nejde. Svědčí o tom i fakt, že mnoho odměn skončí dříve či později v aukcích na eBay. Pokud byste tedy po tomto náramku, který v obchodech neseženete, také zatoužili, stačí mít trochu štěstí a trpělivosti právě při jeho prohledávání. 

fb vyzva

Zdroj: reddit

Dnes nejčtenější

.