Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

QuickClip – Clipboard Manager
Práce se schránkou na iOS zařízení bude díky aplikaci QuickClip – Clipboard Manager ještě snazší. Aplikace umožňuje snadné, rychlé a spolehlivé uložení kopírovaného obsahu a jeho jednoduché vložení. Samozřejmostí je podpora iCloud synchronizace, absence reklam a widget.

[appbox appstore id820801778 oldprice=“29Kč“]

Photo Scanner Premium
Přeneste své „oldschoolové“ papírové fotografie do digitální podoby rychle, snadno a kvalitně. Multifunkční aplikace Photo Scanner nabízí kromě skenování také možnost uložení do cloudu a sdílení s rodinou a přáteli a základní úpravy fotografií. To vše bez reklam a vodoznaku.

[appbox appstore id1232660667 oldprice=“59Kč“]

WalkTrack
Chodíte často na procházky nebo zkoušíte při běhání nové trasy? Aplikace WalkTrack pro iOS vám umožní precizní a spolehlivé sledování vaší trasy, možnost správy a přehledů a uchovávání historie záznamů.

[appbox appstore id1243576510 oldprice=“29Kč“]

Translate for Safari
TranslateSafari je rozšíření pro mobilní verzi vašeho webového prohlížeče Safari. Dokáže přeložit a nahlas přečíst celou webovou stránku v příslušném prohlížeči.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

Lifekees
Aplikace Lifekees bezpečně a spolehlivě uchová všechna vaše hesla, uživatelská jména i různé osobní údaje. Nabízí synchronizaci i zálohu dat, generování hesel a přístup k údajům z webového prohlížeče.

[appbox appstore id998187288 oldprice=“299Kč“]

SmartCards+ Flashcards System
Učení a koukání na displej vašeho iPhonu se vůbec nemusí vzájemně vylučovat. Aplikace SmartCards+ Flashcards System vám umožní vytvářet si kartičky se slovíčky v cizím jazyce, nebo pojmy k naučení, spravovat je a sledovat statistiky.

[appbox appstore id1210521987 oldprice=“29Kč“]

Open Bar!
Open Bar! je svěží puzzle hra s příchutí koktejlů. Prozkoumejte nekonečný proud návykových puzzlů, získejte odměny a odemkněte nové koktejly.

[appbox appstore id1065519317 oldprice=“89Kč“]

Super Tank Battle
Zahrajte si na svém iOS zařízení klasiku ve stylu Nintendo Entertainment System. Připravte se na pořádnou retro bitvu, v níž budete muset bránit svou základnu a zničit všechny nepřátelské tanky.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 345

Dnes nejčtenější

.