Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Řadě lidí, kteří fotí na svůj iPhone, nestačí jeho standardní objektiv a dokupují pro účely fotografování nejrůznější další příslušenství. To s sebou ale také nese nutnost neustále si jednotlivé objektivy hlídat a vždy je jednotlivě instalovat. Co kdybyste ale měli všechny objektivy pohromadě na jednom krytu?

Kryt PHOLES X1 si klade za cíl co nejvíce zpříjemnit život všem, kteří berou fotografování na svůj iPhone vážně. Odpadá potřeba nosit si jednotlivé objektivy neustále s sebou s rizikem ztráty nebo poškození. Navzdory lehké váze se kryt PHOLES X1 pyšní funkčností, v jejímž rámci nabízí hned čtveřici užitečných objektivů pro rozličné efekty – rybí oko, širokoúhlý objektiv, makro a teleobjektiv. Mezi jednotlivými objektivy lze snadno, rychle a pohodlně přepínat, v případě potřeby je můžete odstranit a používat pouze samotný kryt.

Specifikace:

Objektivy: Rybí oko, širokoúhlý, teleobjektiv, makro objektiv
Váha krytu: cca 50g
Rozměry: 14,6 x 7,4 x 2,2 cm

Kryt Pholes X1 pro iPhone X zakoupíte na webu TomTop za 562 korun. Poštovné do České republiky neplatíte, zboží vám z čínského skladu dorazí v horizontu 7 – 20 pracovních dní.

Pholes X1 fb

Dnes nejčtenější

.