Zavřít reklamu

Tak jsme se konečně dočkali. Apple představil v úterý v podvečer svou novou generaci iPadu, která v jeho nabídce nahradila loňský model. Cena nového jablečného tabletu začíná na 8 990 korunách, čímž se tento iPad stává suverénně nejlevnějším tabletem v nabídce Applu. I díky tomu se tak dá očekávat velmi slušný zájem, který prodeje iPadů solidně rozproudí. Ostatně, na internetu naleznete mnoho příspěvků od lidí, kteří nad iPadem neuvažovali, ale kvůli této zajímavé novince za přijatelnou cenu po něm nakonec sáhnou.

Všechny nové majitele čeká po doručení jejich nového zařízení jedna z nejoblíbenějších věcí, která jen lze s novým produktem dělat – jeho rozbalení nebo chcete-li unboxing. Odklopení víka bílé krabice s logem nakousnutého jablka je totiž opravdu magický zážitek a první pohled na novou hračku, která se v krabici skrývá, jakbysmet. Apple však začne iPady novým majitelům rozesílat až v průběhu příštího týdne, takže pokud jste si iPad objednali také, na první fyzický kontakt si ještě pár dní počkáte. Pokud byste však již nemohli dospat, můžete se mrknout alespoň na unboxing na videu. Redaktor portálu CNET totiž již nový iPad od Applu dostal.

Jak můžete sami vidět, Apple od svého tradičního balení nikterak nevybočuje ani tentokrát. Nový iPad vám totiž prodá v klasické bílé krabici s logy, názvem produktu a jeho vyobrazením na horní straně. Po odklopení horního víka na vás pak hned vykoukne nový produkt, pod kterým naleznete nabíjecí adaptér a Lightning konektor. Samozřejmostí jsou pak různé brožurky, které vás mají s jeho ovládáním seznámit. A ano, nálepky jsou v balení taky.

Ačkoliv se letošní model od toho loňského po designové stránce příliš neliší, je přesto velmi zajímavý. Podpora Apple Pencil je totiž opravdu skvělým benefitem, který mnoho jeho uživatelů ocení. Jablečnou tužku jste totiž mohli doposud využívat pouze u iPadů Pro, které jsou však řádově dvakrát tak drahé jako čerstvě představený model. Krom podpory tužky pak potěší i procesor A10 Fusion, díky kterému je prakticky zaručeno, že se váš iPad jen tak „nezadýchá“. Ostatně, mrkněte na benchmarky v našem včerejším článku, kde je tento fakt potvrzen.

ipad unboxing

Zdroj: cnet

Dnes nejčtenější

.