Zavřít reklamu

Také jste čekali při včerejší konferenci na to, až Tim Cook či jiný představitel Applu pronese větu typu “Dnes také vypustíme všechny nové verze operačních systémů” či něco podobného? Nejste sami. I my v redakci jsme brali vypuštění nových verzí softwarů jako takřka hotovou věc a byli jsme připraveni vám o tom co nejrychleji napsat pár řádků. Apple však k tomuto kroku nakonec nepřistoupil, takže si na vydání dlouho očekávaného iOS 11.3 a i dalších aktualizací budeme muset ještě chvíli počkat. Zajímavé však je, že před malou chvílí uvolnil Apple tuto aktualizaci pro nový iPad.

iPad 2018 či chcete-li iPad 6. generace se sice ještě válí na skladech jablečné společnosti a jeho distribuce začne až příští týden, operační systém iOS 11.3 je pro něj však již dostupný. Tento systém přinese různé opravy chyb a novinky, přičemž ty největší se objeví na jablečných telefonech. Krom toho, že na iPhonu X přibudou noví Animoji, totiž Apple do systému přidá i novinku v podobě Kondice baterie, díky čemuž si budeme moci velmi jednoduše zjistit, zda je naše baterie zralá na výměnu či nikoliv. Těšit se pak můžeme i na možnost ukládat a spravovat zprávy přes iCloud či ARKit 1.5, který přináší vývojářům mnoho nových možností.

V tuto chvíli sice nevíme, proč se Apple rozhodl iOS 11.3 pro nový iPad vydat, vypadá to však, že verze pro ostatní zařízení by mohla být přístupná v následujících dnech. Na druhou stranu jsme se však včera o nevyzpytatelnosti Applu přesvědčili dosyta, takže podobné předpovědi raději vynechme.

maxresdefault-38

Dnes nejčtenější

.