Zavřít reklamu

Poté, co jsme se z kódů iOS 11 v minulém roce dozvěděli s předstihem takřka vše, co chtěl Apple na zářijové konferenci představit, se stalo jakýmsi pravidlem prohledávat každou novou beta verzi jakéhokoliv systémů, zda se v ní neskrývají podobná tajemství. Nejinak tomu bylo i před malou chvílí, kdy se na světlo světa dostal iOS 11.3, který je však zatím určen pouze pro včera představené iPady. Jedna zajímavá novinka se v systému skutečně podařila objevit.

Apple Watch Series 3

 

Podle vývojáře Guilherma Ramba, který se v současné době zabývá hledáním podobných tajemství pro web 9to5mac, obsahuje nový iOS 11.3 zmínku o novém ciferníku pro Apple Watch. V sekci Zpřístupnění totiž objevil něco, co se nápadně podobá popisu nového ciferníku pro Apple Watch. Podle popisu Applu by se mělo jednat o jakési stuhy, pásky či pruhy hrdosti, které se nejspíše budou na hodinkách různě vlnit nezávisle na sobě. Lepší obrázek o tom, jak bude ciferník vypadat, si však z řádků bohužel udělat nedokážeme. Vývojář se však domnívá, že by mohl tento ciferník nějakým způsobem souviset s podporou LGBT. Ostatně, svědčí o tom i druhý řádek, ve kterém se dozvídáme o barvách duhy, které jsou pro LGBT typické.

screen-shot-2018-03-28-at-15-06-36

Je zajímavé, že se nový ciferník zatím v žádné beta verzi watchOS 4.3 neobjevil. Vzhledem k tomu, že se však jedná spíše o designový prvek, není potřeba jeho testování a tím pádem jej může Apple bez obav nasadit i do ostré verze svého systému. Se stoprocentní jistotou však samozřejmě jeho příchod potvrdit nemůžeme.

apple-watch-series-3-verge FB

Dnes nejčtenější

.