Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Tadaa SLR
Tadaa SLR přináší nejlepší možnou cestu, jak skvěle vyfotit naprosto cokoliv. Stačí vybrat ohnisko a je prakticky hotovo. Začněte fotit dokonale vyvážené snímky.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“119Kč“]

Polaroid FX
Aplikace Polaroid FX vám umožní pořizovat fotografie a upravovat je do populárního Polaroid stylu. Nabízí více než 250 stylových rámečků, 35 různých fontů a více než 120 jedinečných filtrů pro stylové snímky.

[appbox appstore id1113395996 oldprice=“119Kč“]

Ruler – tape measure length
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“29Kč“]

Docs Scanner – Scan Doc to PDF
Proměňte své iOS zařízení ve výkonný a spolehlivý mobilní skener. Aplikace Docs Scanner vám umožní za pomoci fotoaparátu pořizovat snímky papírových dokumentů a obratem je měnit v kvalitní PDF soubory.

[appbox appstore id1278581763 oldprice=“29Kč“]

iCar Connect
S aplikací iCar Connect HD pro vás bude řízení bezpečné a zábavné zároveň. Získejte přehled o datu a čase, venkovní teplotě a počasí, přehrajte si vaši oblíbenou skladbu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“59Kč“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“59Kč“]

Flow
Ztrácíte se ve vlastním inboxu? Aplikace Flow vám vaše konverzace zobrazí v podobě pokračujícího feedu, takže můžete komunikovat bez ztráty kontextu. Flow spolupracuje s aplikacemi Gmail, iCloud, Outlook, Yahoo a dalšími IMPA službami.

[appbox appstore id1142964261 oldprice=“299Kč“]

Newton – Gravity Puzzle
V zábavné iOS hře Newton – Gravity Puzzle můžete ovládat gravitaci. Dokážete vyřešit všechny hádanky a dostat kuličku do cíle přes nejrůznější překážky? Hra vypadá zpočátku jednoduše, postupem času se ale náročnost úrovní zvyšuje – jak daleko dokážete dojít?

[appbox appstore id1232362815 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 25917

Dnes nejčtenější

.