Zavřít reklamu

Tak jsme se konečně dočkali. Od loňského září, kdy Apple představil své nové produkty v čele s iPhonem X, již uplynulo opravdu spoustu času a my se tak již za malou chvíli dočkáme další zajímavé události, kterou pro nás Apple nachystal. První letošní konference je však přeci jen něčím specifická. Jablečná společnost nám z ní totiž nepřenáší živé vysílání a ani novinky, které by na ní měla ukázat, nejsou zcela jasné. Jelikož je však určena celá konference převážně studentům, je poměrně pravděpodobné, že i novinky na ní představené budou směřovat do školství.

Takto zachytil sál objektiv reportéra portálu Apple Insider:

Jako poměrně pravděpodobný se zdá příchod nového iPadu, který by měl být cenově dostupnější než všechny dosavadní modely v nabídce. Tento iPad by pak mohl podporovat i Apple Pencil, čímž se můžou v tuto chvíli pochlubit jen iPady z řady Pro. Očekáváme též několik dalších softwarových novinek, mezi kterými by se mohlo objevit i představení nových verzí všech operačních systémů. Minimálně do iOS 11.3 totiž Apple napěchoval opravdu spoustu novinek a je tedy poměrně pravděpodobné, že by se k němu chtěl v pár minutách vyjádřit podrobněji.

Dočkat bychom se pak měli spuštění prodeje bezdrátové nabíjecí podložky AirPower, bezdrátového nabíjecího pouzdra pro AirPods a nových řemínků pro Apple Watch, které Apple ukázal minulý týden.

Pokud vás tedy všechny tyto novinky zajímají alespoň tak jako nás, určitě sledujte v následujících desítkách minut náš web. Veškeré novinky vám na něm totiž samozřejmě co nejpodrobněji přineseme.

education

Dnes nejčtenější

.