Zavřít reklamu

Chybí vám na vašich Apple Watch Spotify? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Tato streamovací aplikace by se na nich totiž prý mohla již poměrně brzy objevit, díky čemuž by se tak hodinky dostaly zase na zcela novou úroveň.

Podle zdrojů serveru MacRumors, které jsou pochopitelně anonymní, se Apple chystá do svého chystaného systému watchOS 5 vložit novinku se jménem “StreamKit”, kterou by měl představit již na červnové WWDC. Ačkoliv v tuto chvíli nevíme, co přesně tato novinka přinese, údajně umožní příchod právě Spotify pro Apple Watch.

Užijí si ji i majitelé klasických Apple Watch?

Spotify pro Apple Watch bude mít pravděpodobně u LTE verze hodinek plnou podporu streamování hudby, díky čemuž budete mít přístup k milionům skladeb jen skrze vaše hodinky. Odpadne tak potřeba s sebou všude nosit iPhone, což je pro uživatele Spotify velké plus. Co se pak týče klasických Apple Watch bez LTE, ty by měly podporovat offline přehrávání. Ve hře by ale mohla být prý i varianta, že se Spotify rozhodne klasické Apple Watch nepodporovat a svou aplikaci nabídne jen verzím s LTE.

Ačkoliv by byl příchod watchOS verze aplikace Spotify pro mnoho uživatelů jistě velmi vítanou novinkou, na jásání je ještě samozřejmě velmi brzy. Jelikož se jedná o nepodložené informace, neměli bychom brát tuto novinku v žádném případě za hotovou věc. Tím spíš, když se Apple snaží se Spotify bojovat a svým zákazníkům nabízet svou streamovací službu Apple Music. Že by z této rétoriky přeci jen ustoupil a vyslyšel přání mnoha uživatelů? Těžko říci.

apple watch fb

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.