Zavřít reklamu

Před malou chvílí vypnula jablečná společnost Online Store na svých oficiálních stránkách a stejně se zachovala i v případě své mobilní aplikace Apple Store, ve které si nyní přečtete klasické “Chystáme pro tebe něco výjimečného. A nemůžeme se dočkat, až ti to ukážeme. Brzy se vrať.” Díky tomuto kroku je tak víceméně jasné, že se v jablečném obchodě po dnešní chicagské konferenci, která začíná v 17 hodin našeho času, objeví nové produkty.

Velmi pravděpodobně se dnes světu představí nová generace 9,7” iPadu, která by měla být levnější než loňský model a měla by cílit hlavně na studenty. Krom toho je pak poměrně pravděpodobné spuštění prodejů bezdrátové nabíjecí podložky AirPower, kterou Apple ukázal na zářijové keynote s tím, že ji začne prodávat na začátku letošního roku. Dočkat bychom se měli i nového pouzdra pro bezdrátová sluchátka AirPods, které půjde nově dobíjet bezdrátově. Jako zlatý hřeb večera by pak mohl Apple zahájit prodej zlaté varianty iPhonu X, o které jsme se dozvěděli teprve před pár dny z úst leakera Bena Geskina. V Online Storu se dají očekávat i nové řemínky k Apple Watch, které Apple představil před týdnem jakožto jarní kolekci.

O všech novinkách, které dnes Apple představí, vás budeme na našem webu samozřejmě co nejrychleji a hlavně co nejdetailněji informovat. Po 17. hodině proto sledujte náš web velmi bedlivě, aby vám novinky ze světa jablečné společnosti neunikly.

keynote

Dnes nejčtenější

.