Zavřít reklamu

Ste majiteľom Macbooku Air, alebo podobného menej výkonného modelu, na ktorom je takmer nemožné si zahrať nové AAA tituly? NVIDIA prináša revolučný spôsob ako si aj na takomto počítači vychutnáte nefalšovaný zážitok z hry.

V dnešnej dobe nie je žiadnou novinkou, že ak si chcete zahrať najnovšie herné tituly, musíte byť majiteľom buď nadupaného PC alebo konzolovým nadšencom. No s funkciou GeForce NOW to ide dokonca aj s notebookom za 200$. Výber medzi PC a Mac platformou je samozrejmosťou.

Momentálne sa môžete zapojiť do BETA verzie, na základe požiadavky o pozvánku, ktorá vám bude doručená prostredníctvom emailu. Jedinou podmienkou je mať dobré internetové pripojenie a byť obyvateľom severnej Ameriky, alebo Európy. Do waitlistu sa môžete zaradiť kliknutím na na tento link, no nezabudnite, že je potrebné si vybrať platformu, pre ktorú chcete túto službu využívať. GeForce NOW funguje na báze cloud gamingu, pričom ide o providera vzdialenej remote obrazovky, na ktorej si užívateľ môže zahrať obľúbené herné tituly prostredníctvom NVIDIA serverov. Takže si aj na pomerne lacnom počítači môžete vyskúšať hrať hry ako  Call of Duty WWII, PUBG, Fallout 4 či Overwatch. K dispozícii je viac ako 150 titulov a stále pribúdajú nové.  Kompletný zoznam hier dostupných v knižnici GeForce NOW nájdete tu.

Mimo PC a Macu je možné službu využívať aj na zariadeniach ako sú Shield Tablet, Shield Portable alebo na samotnej konzole Shield. Cloud využíva najnovšie modely grafických kariet NVIDIA GeForce GTX. To umožňuje streamovať hry v 1080p od 60 FPS až do 120 FPS alebo vyššie. Podporované hry sú automaticky inštalované a používajú najnovšie dostupné patche.

Popularita takzvaných cloudových knižníc čoraz viac stúpa, či už je to v prostredí filmov a seriálov, hudby, či hier. Za obstojný mesačný poplatok sa vám otvoria dvere k desiatkam, dokonca až stovkám dostupných produktov v digitálnej forme. Preto neváhajte a vyskúšajte si službu GeForce NOW už dnes.

GeForce NOW

Zdroj: nvidia.com

Dnes nejčtenější

.