Zavřít reklamu

Ak ste fanúšikmi komiksov, alebo populárnych Telltale Games, určite vás poteší informácia, že už zajtra vychádza piata a zároveň finálna epizóda hry Batman: Enemy Within.

Od Telltale Games sme sa dočkali množstva perfektných titulov ako sú napríklad The Wolf Among Us, Guardians of the Galaxy alebo The Walking Dead. Zahrať si hru situovanú do prostredia svojho obľúbeného filmu či seriálu vždy poteší. Aj napriek tomu, že sme sa s najvyťažovanejšou postavou z DC univerza stretli v hrách už mnoho krát, dopyt po Batmanovi stále neutichá. Najlepšími titulmi, kde sa objavil temný rytier je bez pochyby Arkham séria alebo známa fightovka Injustice. No hra Enemy Within je rovnako zaujímavým počinom a z prostredia Gothamu nám prináša úplne iný pohľad na známeho bojovníka so zločinom. V hre sa stretnete so známymi protagonistami ako sú Catwoman, komisár Gordon,Riddler, Bane či Harley Quinn. Ak ich príbehy nepoznáte, čo to sa dozviete počas hrania predošlých štyroch epizód, no hlavnú úlohu má ako inak strážca Gothamu Batman a jeho odveká nemesis Joker.

Do hlavnej úlohy v poslednej epizóde sa dostanú samozrejme vaše rozhodnutia, ktorými  si zvolíte ďalší priebeh hry. No tentokrát na vás bude závisieť osud najznámejšieho zloducha – Jokera. Presnejšie to, či ho presuniete na stranu dobra, alebo sa stane klasickým záporákom.

Pozrite si krátke videá, ktoré vám priblížia obe strany osudu ikonickej DC postavy.

https://www.youtube.com/watch?v=8a3ywaPYru8

Autori pre finálnu časť pripravili dva rôzne hypotetické konce, ktoré majú spoločné iba 3 scénky. Preto je len na vás, ako budete v hre postupovať a akým spôsobom sériu uzavriete. Posledná epizóda hry Batman: Enemy Within vychádza už 27.3. Zároveň bude dostupná plná verzia hry so všetkými epizódami v jednom.

[appbox appstore id1256141441 ]

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--jJF7K20U--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/uwubqdvgmcpjywwfcw46.png

Zdroj: hardcoregamer.com

 

Dnes nejčtenější

.