Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Neodhodlali jste se doposud ke koupi ochranných prvků pro Váš iPhone, nebo jsou ty současné již poškozené? Prasklá tvrzená skla, ošoupané a polámané ochranné kryty či rozdrbané nabíjecí kabely jsou běžnou záležitostí většiny uživatelů, kteří nákup nových ochranných doplňků odkládají. Nastal tedy nejvyšší čas zainvestovat do nových ochranných prvků pro Vás iPhone. Připravena jsou pro Vás tvrzená skla, ochranné kryty, nabíjecí kabely či powerbanky.

Tvrzená skla, Ochranné kryty, Nabíjecí kabely, Powerbanky

Ve velikonoční akci se můžete těšit na tvrzená skla, ochranné kryty, nabíjecí kabely či powerbanky, které nyní můžete zakoupit se slevou, která tu pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem ještě nebyla. Navíc můžete vybírat z produktů, které jsou reálně nafocené, takže vidíte, jak opravdu produkt vypadá a nekupujete zajíce v pytli.

Za zmínku rozhodně stojí:

Tvrzené sklo iPhone X - LSA
Nalepené 3D Tvrzené sklo (PREMIUM) na iPhonu X disponuje výřezem v horní části na všechny senzory a kamery.

Proč chránit iPhone? Co použít na displej?

Nevíte proč iPhone vybavit nějakým ochranným prvkem, nebo nevíte, který správně zvolit? Ochranné prvky jako jsou skla či kryty se starají o bezpečí iPhonu. Nemusíte se tak obávat poškození při pádu. Oprava poškozeného iPhonu se může velice prodražit, například taková výměna displeje iPhonu. Na ochranu displeje je nejlepší použít tvrzené sklo, které dosahuje odolnosti 9H a dokáže tak ochránit displej iPhonu i při menším pádu či nárazu.

Co vše mohu díky velikonoční akci získat?

V rámci velikonoční akce můžete získat odbornou pomoci při výběru ochranného krytu či tvrzeného skla, kdy Vám poradíme, které produkty ideálně zvolit, aby nedocházelo například k nadzvedávání tvrzeného skla ochranným krytem. Zdarma si můžete nechat tvrzené sklo na iPhone nalepit přímo na kamenné prodejně, která se nachází v blízkosti stanice metra Anděl. Slevový kupón na 25% slevu, která platí i na již zlevněné zboží! Navíc pokud budete potřebovat, výměna displeje, baterie či sluchátka také není problém – iPhone servis je prováděn na počkání přímo na prodejně. Slevový kód: VELIKONOCE25

LSA iPhone

Dnes nejčtenější

.