Zavřít reklamu

Apple na zářijové konferenci představil prémiový iPhone X s bezrámečkovým designem a bez tradičního Home Buttonu. Vzápětí se začaly objevovat koncepty znázorňující, jak by vypadaly ostatní jablečné produkty se vzhledem iPhonu X. Designér s českými kořeny Martin Hájek, který má na svém kontě nespočet konceptů, tentokrát vytvořil koncept iPadu Pro X s bezrámečkovým designem, který můžete vidět úplně na konci tohoto článku.

Podívejte se na koncept iPadu X od Martina Hájka, který se objevil už v minulosti:

Pro iPhone X je charakteristický malý černý proužek v horní části obrazovky, který ukrývá systém TrueDepth. Stejně tak i koncept iPadu Pro X má výřez v horní části displeje a nemá Home Button s Touch ID, nicméně nahrazuje ho stejně jako u iPhonu X systém Face ID.

Vzhledem k tomu, že koncept Martina Hájka spojuje současný iPad Pro a iPhone X, dostal název iPad Pro X. Ovšem je nepravděpodobné, že by Apple takový název použil.

ipad pro x fb

Spekuluje se o tom, že bezrámečkový iPad Pro s Face ID v letošním roce skutečně přijde, jak jsme vás informovali v tomto článku. Další generace iPadu Pro by měla dostat lepší procesor a GPU. Jestliže se tedy cupertinská společnost odhodlá představit iPad Pro s designem iPhonu X, bude to znamenat obrovskou tabletovou revoluci, protože podobný přístroj na trhu zatím nenajdete.

iPad-X-concept-fb

 

Zdroj: Martin Hájek

Dnes nejčtenější

.