Zavřít reklamu

Vlad Savov, sebevědomý audiofil a jeden ze zakladatelů serveru The Verge, byl zpočátku vůči AirPods skeptický. Ovšem nakonec se rozhodl jablečná bezdrátová sluchátka přece jen vyzkoušet, a potom svůj názor rapidně změnil. Savov sluchátka AirPods vychválil takřka po všech stránkách.

Podle jeho slov nebral AirPods příliš vážně. Poté, co je vyzkoušel, zjistil, že AirPods jsou nejlepší bezdrátová sluchátka, jaká kdy měl v uších. Savov pokračoval ve chválení a opěvoval jednoduché a bezproblémové spárování sluchátek s jeho iPhonem X. Sice se mu nejprve vzhled AirPods vůbec nezamlouval, ale nakonec uvedl, že se po designové stránce jedná o nejlepší a nejfunkčnější bezdrátová sluchátka. Doslova řekl, že design AirPods je totální mistrovské dílo. Dále ještě vyzdvihl funkce sluchátek.

Samozřejmě, našly se i věci, které redaktor naopak zkritizoval. Poukázal na to, že AirPods příliš dobře neizolují zvuk. Ohromující podle něj nejsou ani výdrž čtyři hodiny a vysoká pořizovací cena. Právě cenovka většinou potenciální zájemce odradí.

Došel však k závěru, že mezi bezdrátovými sluchátky jsou AirPods nejlepší kombinací ceny, vlastností a výkonu. Od svého uvedení na trh se staly jedním z nejžádanějších produktů cupertinské společnosti, přestože byl trh před zahájením jejich prodeje poměrně skeptický.

Spekuluje se o tom, že Apple v letošním roce představí druhou generaci AirPods, které by mohly přinést nějaké novinky. Kalifornský gigant navíc ještě přinese pouzdro pro bezdrátové nabíjení na podložce AirPower.

airpods FB

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.