Zavřít reklamu

Když Apple na loňské WWDC poprvé veřejnosti představil iMac Pro, všem bylo ihned jasné, že si tento brutálně výkonný stroj najde uplatnění především u profesionálů, kteří jej u své práce potřebují. Ostatně, i jeho cena šplhá opravdu vysoko a s trochou nadsázky se tak dá říci, že jej má na stole jen ten, kdo si je jistý tím, že si na sebe tento stroj brzy vydělá. A přesně tyto profesionální uživatele se snaží Apple zachytit v sérii videí zaměřených na iMac Pro.

Poté, co Apple zveřejnil před pár dny první sérii videí, na kterých ukazuje využití iMacu Pro profesionály, jsme se dnes večer dočkali vydání další čtveřice videí se stejnou tématikou. I tyto videa totiž zachycují práci grafiků, kteří vytváří na iMacu Pro opravdu velmi pěkné věci. Ostatně, podívejte se sami. První a třetí video je výsledkem práce grafiků, druhé a čtvrté pak jejich samotnou práci zachycuje.

https://www.youtube.com/watch?v=KTyyzgwP4uA

https://www.youtube.com/watch?v=L1DK0NGxlC8

https://www.youtube.com/watch?v=9saBjL0TSyY

Jak můžete sami vidět, grafici si s iMacem Pro opravdu rozumí a díky jeho výkonu s ním mohou pracovat opravdu velmi plynule a to i při těch nejnáročnějších úlohách. Přesně pro tyto případy však Apple tento počítač stavěl.

Uvidíme, jak dlouho tedy prvenství pro nejvýkonnější Mac iMacu Pro vydrží. V kuloárech se totiž již nějakou dobu šušká o upgradovaném Macu Pro, jehož příchod Apple před nějakým časem sám potvrdil. Kdy tomu tak však bude zatím bohužel nevíme. Dá se však očekávat, že si tento modulární stroj prvenství od iMacu Pro opět převezme. Na druhou stranu to však nejspíš nikoho příliš mrzet nebude. Tak brutální výkon, jakým iMac Pro disponuje, totiž vystačí profesionálům na pěkných pár let.

iMac Pro FB

Dnes nejčtenější

.