Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Gym Diary
Gym Diary je jednoduchá a krásná aplikace, která vám pomůže vést si záznamy o vašich fitness a sportovních aktivitách. V atraktivním uživatelském rozhraní vám Gym Diary pomůže zaznamenávat veškerá vaše cvičení, vytvořit si vlastní rutinu a sledovat svůj pokrok.

[appbox appstore id1328908841 oldprice=“29Kč“]

Funnel
Aplikace Funnel v hodinových intervalech sbírá nejnovější a nejdůležitější zprávy ze zpravodajských webů, jako je BBC, NPR, CBC, VOA, Fox 5 a řady dalších. Shrnutí těch nejdůležitějších novinek vám pak podává v audio formátu.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“149Kč“]

Basic Calc Pro
Kalkulačka Basic Calc Pro pro iOS se soustředí na ty nejpodstatnější základy. Nabízí záznam početní historie, intuitivní design a naprostou absenci reklam.

[appbox appstore id821421514 oldprice=“59Kč“]

Compress Video – Free the Space
Compress Video je nástroj, který vám umožní zkomprimovat vaše videosoubory a uvolnit tak místo na vašem iOS zařízení. Ke zmenšení videí dochází při současném zachování kvality.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“89Kč“]

Speech Recogniser HD
Skvělá aplikace Speech Recogniser HD vám umožní pohodlně zadávat text, aniž byste se museli dotknout klávesnice. Zároveň dokáže vámi zadaný text brilantně přeložit do více než čtyřiceti jazyků, kopírovat ho do nejrůznějších aplikací a přečíst ho nahlas.

[appbox appstore id550295585 oldprice=“349Kč“]

Guess the Gamer
Jedinečná a kreativní puzzle hra pro iOS je k dispozici ke stažení zcela zdarma. Vraťte se zpět do dob sladkého dětství a užijte si nálož klasických her a hodiny vysoce zábavného hraní. Aplikace nabízí sto úrovní a slibuje nekonečnou retro zábavu.

[appbox appstore id987253617 oldprice=“59Kč“]

Zero+
Zero+ je jednoduchá, ale ďábelsky návyková a ďábelsky zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem v ní bude za pomoci záporně a kladně označených bloků vytvořit na herní ploše samé nuly.

[appbox appstore id944791433 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.