Zavřít reklamu

Apple v lednu oznámil, že ve Spojených státech amerických vyroste další jeho kampus. Doposud byla veškerá pozornost věnovaná Apple Parku, do něhož se postupně stěhují zaměstnanci cupertinské společnosti. Ovšem zapomnělo se na ne příliš diskutovaný Apple Campus 3, respektive AC3, což je třetí kampus kalifornského giganta v Silicon Valley. I jeho dokončení se neúprosně blíží. Přinášíme vám tedy pohled na to, jak výstavba AC3 probíhala, respektive, co vše se v tuto chvíli dokončuje.

Podívejte se na hotový AC3 a pohled na AC3 v Apple Maps:

Pokud byste hledali kampus AC3, našli byste ho v kalifornském městě Sunnyvale na rohu Central Expressway a Wolfe Road. V případě, že by se chtěli zaměstnanci Applu přepravit z Apple Parku do AC3 městskou hromadnou dopravou, trvalo by to nejméně hodinu, a proto má společnost vlastní kyvadlovou dopravu určenou k přesunu zaměstnanců mezi jednotlivými sídly.

Pro zaměstnance, kteří jezdí vlakem, je skvělá zpráva, že areál se nachází nedaleko vlakové stanice Sunnyvale Caltrain.

Podívejte se, jak probíhala výstavba AC3:

Při pohledu na Apple Campus 3 z ptačí perspektivy v aplikaci Apple Maps je vidět, že je kampus ještě ve výstavbě, ale opak je pravdou. Veškerá stavební technika včetně jeřábů zmizela, už jsou dokončeny i úpravy terénu.

Kampus tvoří tři kulaté budovy spojené přemostěním. Samozřejmostí je dostatek parkovacích míst, prosklené kanceláře a dostatek zeleně. Spekuluje se o tom, že právě v AC3 budou zaměstnanci pracovat na Projectu Titan (autonomní vozidla a řídící systémy).

apple campus 3 fb

Zdroj: Apple Insider

Dnes nejčtenější

.