Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Textor
Textor je velice jednoduchý textový editor, plně optimalizovaný pro iOS platformu. Podporuje všechny typy dokumentů, které lze otevírat i přímo z iCloudu. Aplikace je bez reklam a bez  nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id1330406995]

Paste 2
Paste je chytrá schránka, která vám umožní kopírovat a vkládat obsah na Macu i na iPhonu. Udrží spolehlivě vše, co do ní uložíte, umožní vám uspořádat a spravovat vložený obsah. Aplikace podporuje synchronizaci přes iCloud.

[appbox appstore id1020667032]

Puzzle Page
Testujete rádi své schopnosti? Puzzle Page je aplikace, která řádně provětrá a procvičí vaše mozkové závity. Každý den vám přinese nové výzvy v podobě sudoku, křížovek, her se slovy a dalších cvičení pro váš mozek.

[appbox appstore id1308181322]

Spots: Amazing Photo Location
Spots je aplikace, která uživatelům poslouží jako zajímavý, vizuální průvodce na cesty. Umožní vám objevovat nepoznané kouty míst, která jste navštívili, ve třinácti zemích světa. Počet zemí, kdy je Spots k dispozici, se bude do budoucna rozrůstat.

[appbox appstore id1338537979]

Selfie Stylizer
Kdo si dnes řádně nevylepšuje svá selfie, jako by snad ani nebyl. Aplikace Selfie Stylizer vám nabízí řadu nástrojů, s jejichž pomocí si můžete své fotografie dokonale vyladit. Využít můžete nejrůznější filtry, samolepky i prostředky pro úpravu tváře či postavy.

[appbox appstore id1356426434]

Quote Likes for Instagram Pics
Chcete zvýšit úspěch a sledovanost svého instagramového profilu? Aplikace Quote Likes for Instagram Pics vám s tím pomůže. Umožní vám obohatit vaše fotografie o citáty a jiné nápisy, na výběr máte ze široké škály fontů, barev i velikostí písma.

[appbox appstore id1353274420]

Overcast
Overcast je aplikace, která vám umožní vyhledávat a užívat si zajímavé podcasty. Aplikace umožňuje stahování podcastů pro offline poslech, vytváření vlastních playlistů a nabízí podporu Apple Watch a Car Play.

[appbox appstore id888422857]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.