Zavřít reklamu

Poohlížíte se po fajn sluchátkách díky kterým si užijete vaši oblíbenou hudbu naplno, ale stále se nemůžete rozhodnout, po jakých sáhnete? Pak se vás pokusíme v následujících pár řádcích alespoň trochu inspirovat.

Za jednoho z nejuznávanějších a možná i nejznámějších výrobců sluchátek se již nějaký ten pátek považuje společnost Beats. Aby také ne. Její produkty jsou ve světě velmi oblíbené a můžete je vidět například v hudebních videoklipech těch nejuznávanějších světových hudebníků. I díky tomu se jej tak v k květnu 2014 rozhodl odkoupit Apple, který za něj byl ochotný vyplatit úctyhodných 3,2 miliard dolarů. Jak se však zdá, investice se Applu vyplatila. Beats totiž pod jeho křídly vzkvétají a jejich obliba neustále roste. A právě pár sluchátek od tohoto výrobce zlevnila Alza.

Jelikož nabízí Alza produktů od Beats opravdu spoustu, jejich nabídku se rozhodně vyplatí prohlédnout celou. My jsme si pak pro vás připravili trojici sluchátek, která jsou nyní díky slevám dobře cenově dostupná a hlavně designově povedená. Prvními z nich jsou sluchátka Beats Solo 2 Luxe Edition, které můžete sehnat se slevou 33 % za 3 290 korun hned v několika barvách. Jedná se o klasická náhlavní sluchátka, která s telefonem propojíte přes klasický 3,5 mm Jack konektor. Jejich výrobce se u nich též chlubí skvěle zvládnutým potlačováním okolního hluku či elegantním hliníkovým tělem. To, že hrají opravdu perfektně, pak již nejspíš netřeba zmiňovat.

Pokud však disponujete novějším iPhonem, do kterého již Jack konektor nezapojíte a raději byste měli tím pádem bezdrátová sluchátka, mohly by vás zajímat Beats Solo3 Wireless, které jsou nyní zlevněny o 33 % a prodávají se tak za příjemných 5 490 korun. I u nich máte zaručen skvělý poslech hudby, parádní potlačení okolního zvuku a hlavně zhruba čtyřicetihodinovou výdrž baterie.

Třetími krasavci jsou pak klasické bezdrátové špunty Beats PowerBeats3 Wireless. I ty nyní seženete se slevou přesahující 30 %. Tento typ sluchátek je vhodný především na sport či do podmínek, do kterých se klasické náhlavní sluchátka příliš nehodí. Sluchátka se krom dobrého zvuku chlubí i dvanáctihodinovou výdrží baterie, odolností vůči potu či možnosti přes ně ovládat hudbu nebo přijímat hovory. Pokud tedy chodíte například rádi běhat, tato sluchátka by vám mohla vyhovovat.

Snad jsme vám tedy při výběru vašich sluchátek trochu pomohli či alespoň představili pár dalších zajímavých adeptů. Zrovna u Beats však máte jistotu, že se určitě nespálíte.

Krom toho by vás pak mohla zajímat i služba Alza Premium, která na Alze tento rok opět běží. Pokud totiž na Alze pravidelně nakupujete, za poměrně nízký měsíční poplatek od ní můžete získat opravdu zajímavé výhody ve formě dlouhé doby na vrácení produktů, výrazných slev či dopravy zdarma. Vše potřebné se dozvíte zde.

beats solo3 wireless fb 3

Dnes nejčtenější

.