Zavřít reklamu

Dámy a pánové, je to tady. Ačkoliv ještě HomePod na oficiálních stránkách Applu nezakoupíte, největší tuzemský prodejce elektroniky jej začíná prodávat.

O tom, že má Alza HomePod na svých webových stránkách, jsme vás informovali již před nějakým časem. Na jejich webu se teď však objevily další informace, které zahrnují konečnou cenu a dostupnost tohoto produktu. Pokud si nyní HomePod na Alze objednáte, zaplatíte za něj 11 990 korun a obdržíte jej snad již příští týden, konkrétně 22. března.

homepod alza

Jak tedy můžete sami vidět, jedná se o britskou verzi, ke které bude Alza přibalovat i adaptér pro české zásuvky. Na oficiální prodeje přímo z webu Applu si tak budeme muset nejspíše ještě nějaký ten pátek počkat. Cena, kterou si bude Apple za tento produkt účtovat, bude však pravděpodobně totožná či minimálně velmi podobná.

Co se týče funkčnosti, HomePod bude ve vašem domě či bytě fungovat téměř tak, jak uživatelům v USA, Austrálii či Velké Británii. Krom Siri (samozřejmě v angličtině) si tak budete užívat především fenomenální zvuk, který bude dokonalý v každém koutě domu. Některé funkce, které jsou vázány například na polohu a fungují jen v zahraničí (například různá doporučení), si tu však logicky též neužijete.

Pokud se vám tedy HomePod zalíbil a přemýšleli jste nad ním, máte jedinečnou možnost k nákupu. Na našem webu jste se o něm mohli v minulých měsících dočíst prakticky vše, co jen šlo, takže věříme, že o něm víte opravdu první poslední.

HomePod white FB

Dnes nejčtenější

.