Zavřít reklamu

Apple do svého týmu přetáhl prezidentku pro veřejné záležitosti a management událostí z basketbalového týmu Golden State Warriors. Gail Hunter nastoupí do kalifornského giganta jako ředitelka událostí, což je pozice, kterou cupertinská společnost nově vytvořila.

Basketbalový tým serveru Silicon Valley Business Journal potvrdil, že Hunter skutečně přechází do Applu. Podle jejího LinkedIn profilu působila v basketbalovém týmu od roku 2012. Během své kariéry pracovala také u profesionálního sportovního týmu Seattle Mariners a v basketbalové lize MLB. Pokaždé pracovala v marketingu a managementu událostí.

Hunter v Golden State Warriors pomáhala s projekty, které se týkají miliardové arény Chase Center. Víceúčelová hala by se měla otevřít v San Franciscu v roce 2019. Basketbalový tým prozradil, že Hunter odchází v pátek 16. března a do Applu nastupuje v pondělí 19. března.

Její postavení v Applu ještě nebylo veřejně definováno, ale podle všeho bude Hunter pomáhat s blížící se konferencí WWDC, která se má konat od 4. června v Kongresovém centru McEnery v San Jose.

wwdc18_fb

Zdroj: Apple Insider

Dnes nejčtenější

.