Zavřít reklamu

Není tomu tak dávno, co jste se mohli na našem webu dočíst o tom, že se podle dvou na sobě nezávislých zdrojů dočkáme bezdrátové nabíjecí podložky AirPower, kterou Apple představil vloni na zářijové keynote, již v průběhu března. Ačkoliv je již půlka tohoto měsíce za námi, zahájení prodejů nabíječky v tomto měsíci potvrdil další zdroj. Vypadá to tedy, že je AirPower na spadnutí.

Podle čerstvé zprávy taiwanského portálu DigiTimes by měla být bezdrátová nabíječka od Applu, která dokáže nabíjet hned tří jablečné produkty zároveň, vypuštěna na konci tohoto měsíce. Ve zprávě rovněž stojí, že by měla tato podložka dosahovat maximálního nabíjecího výkonu až 29 wattů. Cenu však bohužel v tuto chvíli neznáme. Není to ale tak dlouho, co nám ji prozradil největší tuzemský prodejce elektroniky – alza.cz. Ta ji totiž na svém webu má a cení si ji na rovných 6000 tisíc korun. Zda je však tato cena skutečná zatím bohužel se stoprocentní jistotu říci nemůžeme. Podle pár úniků z minulých týdnů by však být od pravdy příliš vzdálená nemusela. Zajímavé však je, že ji Alza před nějakým časem nacenila na 4959 korun, což je ale podle nové ceny cena bez DPH.

airpower

Celkově toho o této bezdrátové nabíječce zatím mnoho nevíme. Ani samotný Apple jí totiž nevěnoval na své zářijové keynote příliš pozorosti a odbyl ji pár větami s tím, že ji vypustí v průběhu roku 2018.

Snad se tedy tohoto zajímavého produktu dočkáme skutečně již za pár týdnů. Pokud u něj však Apple nasadí skutečně cenu, kterou celý svět již nějakou dobu skloňuje, netroufneme si říci, jakých čísel by dosahovaly její prodeje. Nechme se však překvapit.

airpower fb

Dnes nejčtenější

.