Zavřít reklamu

Streamování hudby či filmů je v posledních měsících a letech čím dál více oblíbené hlavně díky tomu, že je za určitý poplatek dostupné téměř vše, co by si mohl posluchač či divák jen přát. Věděli jste však, že na podobném principu fungují i psaná media? Mnoho z nich si totiž vzala “pod svá křídla” aplikaci Texture společnosti Next Issue Media, která umožňuje svým zákazníkům za měsíční poplatek 9,99 dolarů do více než dvou set časopisů, se kterými má uzavřené smlouvy, v digitální podobě nahlédnout. A právě tuto společnost Apple koupil.

“Jsme nadšeni z toho, že se Texture spolu se svým působivým portfoliem časopisů od mnoha předních vydavatelů připojí k Applu,” uvedl přední představitel Applu Eddy Cue. Ve svých slovech pak zmínil i to, že je Apple odhodlaný nabízet kvalitní žurnalistiku z důvěryhodných zdrojů a umožnit vydavatelům, aby stále publikovali zajímavé a krásné příběhy pro své čtenáře. Ve stejném duchu pak zní prohlášení společnosti Next Issue Media.

Co se týče samotného fungování služby, to se pod vedením Applu údajně nikterak nezmění. Uživatelé si tak budou moci užívat články ze svých oblíbených časopisů i nadále, aniž by vůbec zaregistrovali, že je již aplikace spravována někým jiným. Naopak se dá očekávat, že se nabídka časopisů pod křídly Applu ještě více rozšíří.

texture

Zdroj: techcrunch

Dnes nejčtenější

.