Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PicFrame
Aplikace PicFrame vám pomůže sestavit vaše fotografie a videa do skvělých koláží a sdílet je s vašimi přáteli a rodinou na sociálních sítích nebo prostřednictvím e-mailu. Své koláže můžete dle libosti doplnit o text, efekty, stínování, ale i hudební doprovod.

[appbox appstore id433398108 oldprice=“89Kč“]

NodeBeat – Playful Music
Máte rádi hudbu? Vytvářejte si svou vlastní s aplikací NodeBeat pro iOS. V této intuitivní a zábavné aplikaci můžete snadno pracovat na svém vlastním zvuku. Svá díla můžete dle libosti sdílet s přáteli.

[appbox appstore id428440804 oldprice=“89Kč“]

Remote Control for Mac
Proměňte svůj iPhone či iPad v užitečný dálkový ovladač pro váš Mac. Nad svým Macem můžete převzít plnou kontrolu. Své iOS zařízení můžete používat jako trackpad nebo z něj na Macu spouštět aplikace.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“149Kč“]

Speech Recogniser
Speech Recognizer je užitečná aplikace, která spolehlivě převede mluvené slovo na psaný text. Můžete diktovat své příspěvky na Facebook, tweety, překládat mluvenou řeč a mnohem více. Aplikace podporuje češtinu.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“299Kč“]

NoLocation
S aplikací NoLocation můžete perfektně vyladit soukromí vašich fotografií. Její použití je jednoduché a celý proces zabere jen pár sekund. Pokud nechcete sdílet informace o lokacích vašich fotografií, je pro NoLocation tou pravou.

[appbox appstore id966446975 oldprice=“59Kč“]

Private Browser
Díky aplikaci Private Browser můžete bezpečně procházet web, a to bez reklam nebo nákupů v aplikaci. Bez ukládání historie, bez cookies, bez ukládání mezipaměti.

[appbox appstore id1023724287 oldprice=“59Kč“]

Lost&Alone: Adventure Escape
Hra Lost&Alone: Adventure Escape vás zve k neopakovatelnému dobrodružství a zábavnému objevování kouzelného herního světa plného zajímavých hádanek. Na vaší cestě vám pomohou nápovědy a náznaky.

[appbox appstore id1255215509 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.