Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DayGram – One Line a Day Diary
Jaký jste měli den? Zkuste svůj příběh začít psát na Daygramu. Daygram je jednoduchá „deníková“ aplikace s minimalistickým, intuitivním uživatelským rozhraním. Je skvělým nástrojem pro všechny, kteří si chtějí soustředěně a přehledně zapisovat nejen své myšlenky.

[appbox appstore id977949232 oldprice=“29Kč“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch a lze ji používat i offline

[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]

Instasaver
Aplikace Instasaver pro iOS vám umožní snadno a rychle repostovat vaše oblíbené fotografie a videa na Instagramu. Aplikace podporuje přepínání mezi více účty a umožňuje rychlé a efektivní vyhledávání mezi uživateli i hashtagy.

[appbox appstore id1132173806 oldprice=“119Kč“]

Yapa – Podcast Player
Díky aplikaci Yapa si můžete vybrat ze široké nabídky nejrůznějších podcastů, zařadit si je mezi oblíbené a poslouchat je kdykoliv a kdekoliv. Podcasty jsou rozdělené do sedmnácti kategorií a lze je dále třídit podle populárních, trendů nebo novinek.

[appbox appstore id1037127805 oldprice=“29Kč“]

Flow
Ztrácíte se ve vlastním inboxu? Aplikace Flow vám vaše konverzace zobrazí v podobě pokračujícího feedu, takže můžete komunikovat bez ztráty kontextu. Flow spolupracuje s aplikacemi Gmail, iCloud, Outlook, Yahoo a dalšími IMPA službami.

[appbox appstore id1142964261 oldprice=“149Kč“]

Ruler – Tape Measure Length
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“29Kč“]

Picture Perfect
Picture Perfect představuje zábavnou a jednoduchou cestu k tvorbě krásných fotografií v řádu několika málo vteřin. Přináší funkce, které u běžných editorů nenajdete, a nabízí spolehlivost, jednoduchost a všestrannost.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

Astronoidz
Milujete vesmírné arkádové střílečky? Pak vás určitě nadchne hra Astronoidz pro iOS. Vaším úkolem bude nejen přežít uprostřed vesmíru, ale také prostřílet si svou cestu k vítězství skrz asteroidy a nepřátele.

[appbox appstore id1282764423 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 345

Dnes nejčtenější

.