Zavřít reklamu

Občas člověk kroutí hlavou nad tím, co jsou někteří jedinci schopni udělat kvůli zisku peněz či iPhonu. Policie před nedávnem zatkla dva zločince poté, co unesli muže a jeho partnerku vydírali tím, že pokud jim nezaplatí 300 dolarů a iPhone, již se s ním neuvidí.

Policie uvedla, že 39letý Daniel Cordova a 22letý Michael Carrillo se setkali s mužem a ženou dne 1. března. Podle policejního spisu Carrillo tvrdil, že mu pár dluží za pronájem a oblečení. Jako náhradu proto požadoval 300 dolarů a iPhone, který měla žena u sebe. Pár byl však schopen zaplatit pouze 200 dolarů v hotovosti s tím, že iPhone nepředají vůbec. Carrillo vytáhl pistoli a Cordova naložil muže do auta, kterým pak následně všichni tři ujeli na neznámé místo. Ženě však ještě předtím řekli, že pokud chce muže dostat na svobodu, musí zaplatit zbývajících 100 dolarů a dát jim i jablečný telefon.

Žena měla samozřejmě o svého přítele strach a zbývajících 100 dolarů rychle sehnala. S muži se pak spojila a domluvila se na předání peněz. Na místo setkání, které bylo v bytě zločinců, však ženu doprovodilo několik policistů, kteří následně byt obklíčili a zločince donutili vzdát se. Ty pak následně zadrželi a obvinili je z únosu a vydírání, za což se nejspíše octnou poměrně brzy ve vězení.

DA51C6D4-8B6C-4A42-87D1-BC3C5DA9F5F3

Zdroj: Coloradoan

Dnes nejčtenější

.