Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Blink
Aplikace Blink vám umožní pořizovat skvělé fotografie a nabízí spoustu nástrojů pro jejich úpravy. Využijte širokou nabídku rámečků, filtrů, přidávání textu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1182856129 oldprice=“29Kč“]

Stickyboard
Představte si obří bílou tabuli a k tomu nekončící štos samolepících bločků. Nic nepřebije bílou tabuli a samolepící bločky na zachycení všelijakých informací. Stickyboard vám přináší flexibilitu, výkonnost a pohodlí přímo do vašeho iPadu.

 [appbox appstore id466102928 oldprice=“149Kč“]
Easy Backup Pro nabízí snadnou a rychlou možnost kompletní zálohy vašich kontaktů. Zálohu můžete odeslat e-mailem, exportovat do Excelu a snadno obnovit.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“89Kč“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]

Week Calendar Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace Week Cal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemykat. Jednoduše přejdete do oznamovacího centra a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. Week Cal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

Guess the Gamer
Jedinečná a kreativní puzzle hra pro iOS je k dispozici ke stažení zcela zdarma. Vraťte se zpět do dob sladkého dětství a užijte si nálož klasických her a hodiny vysoce zábavného hraní. Aplikace nabízí sto úrovní a slibuje nekonečnou retro zábavu.

[appbox appstore id987253617 oldprice=“59Kč“]

Office Story
Zkuste svoji začínající garážovou firmu proměnit na obrovskou společnost. Učiňte strategická rozhodnutí, pořiďte stoly, rostliny na stoly a vyškolte své zaměstnance. A také samozřejmě plňte jejich přání! Váš úkol je jednoduchý: vytvářejte mobilní aplikace. Postupně se ponořte do mobilního rozvoje a dejte si pozor, jelikož trh je dynamický a neustále se mění. Office Story nabízí 13 měst po celém světě, mezinárodní trh práce, MyOS, Roboid, eyeOS a mnoho dalšího.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“119Kč“]

Bow Island
Bow Island je báječná, návyková, neobvyklá hra, v níž si vrchovatou mírou užijete střelbu z luku v prostředí fantastického ostrova. Trefíte všechny terče přímo do středu?

 [appbox appstore id1168467229 oldprice=“59Kč“]
iOS Apps 114

Dnes nejčtenější

.