Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

iGIF Builder
iGIF Builder je chytrý a užitečný nástroj pro tvorbu originálních animovaných GIFů na vašem Macu. GIFy můžete tvořit z vašich videoklipů, záznamů z webkamery nebo záznamů obrazovky, upravovat je můžete za pomoci nejrůznějších filtrů a dalších nástrojů.

[appbox appstore id1090614777 oldprice=“89Kč“]

Ringtone Creator
Ringtone Creator je specializovaná aplikace, která vám umožní vytvářet vlastní vyzváněcí tóny na Macu, a to jak z audio, tak i z video podkladu. Aplikace podporuje většinu běžných formátů.

[appbox appstore id1016353220 oldprice=“89Kč“]

One Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“599Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition

[appbox steam simple 35140 oldprice=19,99€]

Sleeping Dogs: Definitive Edition

[appbox steam simple 307690 oldprice=29,99€]

Thief

[appbox steam simple 239160 oldprice=29,99€]

Tomb Raider: Anniversary

[appbox steam simple 8000 oldprice=8,99€]

Mac Apps 15917

Dnes nejčtenější

.