Zavřít reklamu

Pokud používáte aplikaci Kalendář od Applu jak na vašem iPhonu, tak na vašem Macu, určitě víte, že jsou tyto kalendáře navzájem propojeny. Co přidáte do kalendáře v iPhonu se zobrazí na Macu a naopak. Operační systém iOS sice má možnost zobrazit veškerý přehled událostí v přehledném listu, ale bohužel, na macOS tato funkce chybí. Respektive nechybí, jen je nutné znát cestu, jak se k tomuto přehledu dostat. Já vám v tomto článku způsob, jak na zobrazení veškerých událostí v listu, ukážu.

Jak na to?

Pokud jste tak ještě neučinili, otevřete v macOS aplikaci Kalendář. V levém horním rohu si zvolte, které kalendáře chcete zobrazit (defaultně se zobrazují všechny). Poté do vyhledávacího políčka v pravém horním rohu zadejte dvě uvozovky – „“. Z pravé strany vyjede panel, ve kterém se v listu zobrazí všechny nastávající události. Samozřejmě můžete zobrazit i události, které už proběhly – stačí jednoduše scrollnout nahoru.

Proč nemá operační systém macOS podobné tlačítko pro zobrazení přehledu všech událostí v listu stejně jako iOS, je jen a jen záhadou. Třeba se v budoucích aktualizacích systému macOS dočkáme toho, že nám jablečná společnost do kalendáře toto tlačítko přidá. Každopádně, do té doby, než se rozhodne funkci zobrazení událostí v listu Apple do systému implementovat, vám nezbývá nic jiného, než použít tento trik, který se vám určitě bude hodit.

kalendář na apple zařízeních

Dnes nejčtenější

.