Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fontmania
Nechte nyní všechny své fotografie promluvit – a to doslova. Skvělá aplikace Fontmania si získala oblibu po celém světě. Jedná se o užitečnou typografickou aplikaci, díky které můžete nejenom objevovat nové fonty každý den, ale která vám i umožní aplikovat na vaše snímky texty v nejrůznějším formátu a stylu.

[appbox appstore id1014459049 oldprice=“149Kč“]

Autogram – Tools for Instagram
Aplikace Autogram – Tools for Instagram je jak šitá na míru pro všechny, kteří se věnují marketingu na sociálních sítích – jmenovitě pak na Instagramu. Umožní vám spravovat vaše instagramové účty a plánovat příspěvky. Dovolte Autogramu, aby vám ušetřil čas, práci a energii a pomohl využít síť Instagram naplno.

[appbox appstore id1316117368 oldprice=“179Kč“]

Noted: Audio & Voice Recorder
Noted je opravdu krásná aplikace, sloužící pro záznam zvuku a pořizování hlasových poznámek, záznam přednášek, meetingů, rozhovorů a mnoho dalšího. Aplikace nabízí zároveň i užitečný textový editor a podporu funkce 3D Touch pro maximální užitek.

[appbox appstore id1149425482 oldprice=“29Kč“]

Drive Box HD
DriveBox je interaktivní inteligentní aplikace pro váš osobní či nákladní vůz nebo motocykl. Přináší veškerý váš obsah a zábavu pod střechu vašeho auta. Mezi její funkce patří možnost přehrávání hudby, videa, prohlížení map, volání a řada dalších užitečných věcí.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“59Kč“]

Blue Light Therapy
Aplikace Blue Light Therapy využívá přirozené procesy vašeho mozku k tomu, aby vám pomohla se snáze a rychleji probudit. K probuzení jí postačí pouhé čtyři minuty, v noci vám zase pomůže lépe usnout a uvolnit se.

[appbox appstore id537446731 oldprice=“59Kč“]

Enlight
Oblíbená aplikace Enlight je dnes konečně ke stažení zcela zdarma. Vítěz ocenění Apple Design za rok 2017 nabízí v přehledném a elegantním uživatelském rozhraní obrovskou spoustu nástrojů pro úpravu a vylepšení fotografií. Enlight je jeden z nejvýkonnějších all-in-one foto editorů pro iOS.

[appbox appstore id930026670 oldprice=“59Kč“]

Plotaverse
Aplikace Plotaverse přivede každou vaši fotografii k vlastnímu životu. S její pomocí můžete převyprávět příběh každého snímku zábavnou, jedinečnou formou, a sdílet ho s rodinou a přáteli. Animujte své fotografie snadno rychle.

[appbox appstore id1244669793 oldprice=“149Kč“]

Duck Warfare
Společnost GÜSCO (čti goose-co) se snaží převzít vládu nad vaším parkem. Vy byste měli v tuhle chvíli zapojit všechny síly a vynaložit je na jeho záchranu – pomůže vám více než dvacítka statečných kachen. Hra nabízí snadnou ovladatelnost, 24 kachen, pět oblastí se 40 rozličnými soupeři a řadu dalších skvělých věcí. Hra je bez reklam a bez nákupu v aplikaci.

[appbox appstore id1269957119 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 113

Dnes nejčtenější

.