Zavřít reklamu

Vyhlášení: Výhercem soutěže se stává Igor Skypala.


Jako odměnu za vaši přízeň se vás snažíme pravidelně odměňovat různými produkty, příslušenstvím nebo softwarem. Každý z vás se může zapojit do naší fotosoutěže o Apple Watch Series 3 a další ceny, které se co měsíc mění – v minulém měsíci jsme soutěžili o sluchátka AirPods a nyní o BeoPlay H9. Pravidelně také pořádáme soutěže na Facebooku, ve kterých můžete získat doplňky pro iPhone, iPad a další zařízení. Dnes tu pro vás máme další soutěž a zapojit se do ni může opět každý z vás.

Konkrétně soutěžíme o tvrzené sklo PanzerGlass pro iPhone X v bílém provedení, jehož bratříčka v černé barvě jsme otestovali na sklonku minulého roku. Pokud se tedy o sklu chcete dozvědět více informací, pak nevynechte naši recenzi: Recenze PanzerGlass: pancíř, který ochrání celý displej iPhonu X. Jediným rozdílem je, že sklo v soutěži disponuje rámečky v bílé barvě. Věříme ale, že právě proměna černého předku v bílý by se mohla zamlouvat nejednomu majiteli stříbrného iPhonu X.

Takto vypadá černé sklo PanzerGlass na iPhonu X:

Abyste se mohli do soutěže zapojit, stačí postupovat podle kroků, které vidíte níže na vloženém facebookovém příspěvku. Ze všech zúčastněných, kteří splní všechny uvedené podmínky, vylosujeme jednoho šťastlivce, kterému sklo PanzerGlass zašleme.

PanzerGlass iPhone X white FB

Dnes nejčtenější

.