Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Clipomatic
Clipomatic je šikovný video editor pro iOS, který promění všechny vaše záběry ve skutečně originální a zábavné kousky, a váš hlasový komentář promění ve vtipné titulky a popisky. Stačí stisknout příslušné tlačítko, mluvit srozumitelně, a vše, co řeknete, se ukáže na obrazovce v podobě originálních popisků.

[appbox appstore id1263032315 oldprice=“179Kč“]

Better Habits
Chtěli byste se proměnit v lepší, produktivnější, úspěšnější verzi sebe samotných, ale zatím se vám to nedaří? S aplikací Better Habits pro vás bude osvojování si nových, lepších návyků zábavné a snadné. Aplikace umožňuje nastavení připomínek a obtížnosti, sledování zlepšení i přehled historie.

[appbox appstore id954911327 oldprice=“119Kč“]

Week Calendar Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace Week Cal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemykat. Jednoduše přejdete do oznamovacího centra a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. Week Cal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

SpeakText Air
SpeakText Air je aplikace, která dokáže po větách překládat a číst z více než třiceti světových jazyků. Nabízí přizpůsobitelný design i funkce.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

Timenotes
Timenotes je užitečnou aplikací, která vám umožní vytvářet události na vašem iOS zařízení a automaticky aplikace odpočítává čas. Aplikace počítá roky, dny, hodiny, minuty a dokonce sekundy, které vás dělí od vámi zadaných událostí.

[appbox appstore id378271224 oldprice=“29Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“29Kč“]

Epica
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id788385091 oldprice=“29Kč“]

Infinity Dungeon Evolution
Infinity Dungeon Evolution je RPG hra pro hráče všech generací. Nabízí nekončící možnost zábavy, napětí a dobrodružství, vtipné dialogy, širokou škálu nepřátel i zajímavý příběh.

[appbox appstore id925625184 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.