Zavřít reklamu

Přemýšleli jste v poslední době nad koupí nového iPadu, ale nemůžete si z nynější nabídky Applu vybrat? Možná byste měli ještě pár týdnů počkat. Není tomu tak dávno, co jsme vás na našem webu informovali o tom, že se letos nejspíše dočkáme nového iPadu Pro s Face ID a druhé generace levného iPadu, který by mohl být teoreticky dokonce levnější, než jeho předchůdce představený vloni. A přesně tyto dva modely si nejspíše Apple před pár dny zaregistroval u Euroasijské ekonomické komise. (Eurasian Economic Commisssion)

Podle zprávy, kterou dnes zveřejnil server Consomac, již zmíněná komise vyžaduje, aby zařízení využívající různé typy šifrování jejich prodejci před oficiálním vydáním a zahájení prodejů u komise zaregistrovali. Tento požadavek jablečná společnost splnila a chystané produkty skutečně zaregistrovala, čímž je však samozřejmě odhalila. V databázi je totiž zmínka o tabletech od Applu s iOS 11.

Dočkáme se něčeho podobného?:

Šance je velká

Ačkoliv v tuto chvíli nemůžeme se stoprocentní jistotu říci, o jaké iPady se bude přesně jednat, je pravděpodobné, že si Apple registroval skutečny upgradovaný iPad Pro a levný 9,7” iPad kterých bychom se tak mohli dočkat v následujících několika týdnech. Stejný scénář totiž v minulosti nastal například u iPhonu 7 či AirPods, které takto Apple registroval zhruba dva týdny před jejich představením, či u MacBooku, který si Apple zaregistroval v květnu a ukázal jej v červnu.

Březen by mohl být letos pro Apple celkově jeden z nejdůležitějších měsíců tohoto roku. Krom produktů, které by mohl představit, se totiž chystá uvolnit i aktualizaci iOS 11.3, která přinese na jablečné telefony a tablety spoustu novinek včetně ukazatele kondice baterie, díky čemuž zjistíme, jak na tom baterie v našem telefonu je a zda již není zralá na výměnu.

Nechme se tedy překvapit, co nám následující týdny přinesou. Pokud pro nás však Apple skutečně chystá nálož nových produktů, mezi kterými by měly být již zmíněné tablety, nové nabíjecí pouzdro pro AirPods, AirPower či druhá generace iPhonu SE, určitě se zlobit nebudeme.

iPad X concept FB

Zdroj: idownloadblog

Dnes nejčtenější

.