Zavřít reklamu

Dnes ráno jsme vám na našem webu ukazovali velmi zajímavý koncept druhé generace iPhone SE, jehož tvůrce se při jeho tvorbě inspiroval hlavně designem iPhonu X. Pokud jste si však mysleli, že je tento koncept od pravdy na míle daleko, následující řádky vás možná přesvědčí o opaku.

To, že letos druhá generace iPhonu SE skutečně přijde a Apple jí představí na červnové WWDC dnes potvrdil další zdroj, tentokrát z Číny. Ten se mimo jiné rozpovídal i o jeho technických specifikacích, které jsou poměrně zajímavé, nicméně nikterak překvapivé. O tom, že se u iPhonu SE 2 dočkáme čipu A10, 2GB RAM, dvou variant úložiště o velikostech 32 a 128 GB či klasického Touch ID, jsme totiž již několikrát slyšeli. Poměrně zajímavým tvrzením je však to, že se displej iPhonu SE 2 o něco málo zvětší a bude nově dosahovat 4,2”.

Díky většímu displeji by se tak mohl přiblížit iPhone SE 2 i tomuto konceptu:

Pustí se Apple do takto náročné přestavby? 

Zvětšení displeje by Apple nejspíše docílil zúžení jeho rámečků, díky čemuž by byl zároveň schopný zachovat jeho skvělou kompaktnost. V minulosti jsme však již několikrát slyšeli o tom, že je pro Apple iPhone SE 2 spíše doplňkovým modelem, než prioritou a tudíž nebude do vývoje jeho vylepšení investovat příliš času ani peněz. Pokud by se však Apple skutečně o zvětšení displeje pokusil, tvrzení z předchozích měsíců by jistojistě porušil.

Těžko v tuto chvíli říci, zda se zakládají dnešní informace z Číny na pravdě či nikoliv. Kdybychom se však většího displeje v malém těle iPhonu SE skutečně dočkali, rozhodně bychom se nezlobili. Osobně bych však zatím mírnil nadšení. Do představení telefonu je totiž ještě opravdu daleko a stoprocentní jistotu budeme mít až po něm.

iphone se2 fb

Dnes nejčtenější

.