Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Photos Companion
Čím jednodušší a rychlejší je přenos fotografií z vašeho iOS zařízení do PC, tím je vše pochopitelně lepší. Aplikace Photos Companion je určená těm, kteří pracují na PC s OS Windows 10, a umožňuje přímý transfer fotografií a videí z telefonu do PC prostřednictvím Wi-Fi připojení.

[appbox appstore id1322187844]

Florence
Florence je interaktivní storybook z dílny tvůrců Monument Valley. Celý příběh se točí kolem vzletů a pádů první lásky hlavní hrdinky. Florence Yeoh je uvězněná v nekonečném kolotoči práce, spánku, a hromady času, stráveného na sociálních sítích. Jednoho dne ale potká cellistu Krishe, který vše změní…

[appbox appstore id1297430468]

Dig Dog: Treasure Hunter
Máte rádi plošinovky? A pejsky? A oldschool retro grafiku? Pak vás určitě bude bavit novinka s názvem Dig Dog: Treasure Hunter. Vaším úkolem bude prohrabat se až k pokladu. Na vaší dobrodružné cestě vás potká nejen řada překvapení, ale i překážek.

[appbox appstore id1147716340]

Cubor
Cubor je kostková 3D puzzle hra s poutavým 3D designem a zajímavě se stupňující obtížností. Vaším úkolem bude odpovídajícím způsobem pohybovat s kostkami tak, abyste je správně seřadili. Na začátku hry možná budete plnit úkoly levou zadní, spolehněte se ale na to, že náročnost bude stoupat. Kam až dokážete dojít?

[appbox appstore id1330051577]

True Legacy
True Legacy je puzzle adventura s výrazným textovým prvkem, nejlépe si ji tedy zahrají ti, kteří ovládají angličtinu. Vaším úkolem bude vyšetřovat politicky motivovanou vraždu v metropoli 21. století, zmítanou ekonomickou i genetickou nerovností. Ve vaší roli v tomto noir sci-fi thrilleru budete muset zapojit nejen logické, ale i etické smýšlení.

[appbox appstore id1276150027]

Kuros Classic
Zahrajte si Kuros Classic pro iOS – unikátní puzzle hru, která prověří vaše mozkové závity i vaši schopnost logického uvažování a strategického plánování. Vaším místem pro hraní bude čtvercová síť, jejíž buňky musíte správně pospojovat, abyste zachránili ztracené Kuros. Pusťte se směle do hry.

[appbox appstore id1154114309]

Simon’s Cat Dash
Milujete komiksy nebo kreslený seriál s krátkými skeči se Simonovým kocourem? Pusťte ho i na displej svého iPhonu. Simonův kocour sní o rande se svou vyvolenou Chloe, ale potřebuje na ni nějak zapůsobit. Vydejte se spolu s ním na výpravu za dobrodružstvím a za motýlky.

[appbox appstore id1265125620]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.