Zavřít reklamu

Jednou z věcí, kterou jsme se na úterní výroční schůzi akcionářů společnosti Apple z úst Tima Cooka dozvěděli, bylo to, že Apple neplánuje umožnit veřejnosti a novinářům do své hlavní budovy nahlédnout. Kruhový kolos bude totiž ukrývat mnohá tajemství, která nebudou do určité chvíle pro oči běžných smrtelníků určena a právě různé prohlídky by tyto tajemství výrazně ohrozily. Pokud vás však po dočtení předchozích řádků pohltil smutek z toho, že nám interiéry Apple Parku zůstanou navždy skryty, zkusíme vás následujícími řádky rozveselit.

Na serveru Imgur, což je web zaměřený na sdílení fotografií, se objevilo sedmnáct úchvatných fotek Apple Parku zachycených na objektiv iPhonu X. Uživatel s přezdívkou caliform, který je s největší pravděpodobností zaměstnancem Applu, se při fotografování zaměřil převážně na zachycení interiérů, které vypadají opravdu famózně a minimalistický design, kterým se Apple vyznačuje, z nich přímo čiší. Krom hlavní budovy Apple Parku si pak můžete prohlédnout i jednu fotografii z Divadla Steva Jobse, do kterého se však již veřejnost díky zářijové keynote podívala. Ostatně, podívejte se sami.

Tak co, kdo z vás si dokáže práci v takovýchto prostorách představit? Vsadím se, že sám určitě nebudu. Komu by však tyto fotografie nestačily a toužil by si pěkně při pátečním večeru “projít” Apple Park detailněji, doporučuji navštívit Instagram a poohlédnout se po tagu #applepark, pod kterým vám Instagram nabídne spoustu hezkých fotografií od návštěvníků tohoto areálu. Detailně si tak můžete prohlédnout například návštěvnické centrum či již zmíněné Divadlo Steva Jobse. Věřte, že to stojí skutečně za to.

Apple Park

Dnes nejčtenější

.