Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iRecorder Pro Audio Recorder
iRecorder Pro je rychlý a snadný audio rekordér pro iPhone a iPad. Umožňuje vysoce kvalitní záznam zvuku od zaznamenávání nápadů, nahrávání přednášek až po záznam hudby, a možnost sdílení přes Wi-Fi a iTunes. Aplikace nabízí možnost pozastavení záznamu přímo v průběhu nahrávání a neomezenou délku nahrávky.

[appbox appstore id285750155 oldprice=“89Kč“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]

Tyme 2
Pracujete na více projektech najednou a rádi byste získali přesný a podrobný přehled o tom, kolik času vám jaký druh práce zabere? Aplikace Tyme představuje jednoduchý a efektivní nástroj pro time tracking, který přesně splní vaše požadavky.

[appbox appstore id1063998403 oldprice=“179Kč“]

Universal Unit Converter
Převádíte často mezi nejrůznějšími jednotkami? Aplikace Universal Unit Converter patří mezi nejvýkonnější nástroje tohoto druhu na současném trhu. Umožní vám bezproblémový, spolehlivý a rychlý převod mezi více než sedmi stovkami nejrůznějších jednotek ve třiceti kategoriích.

[appbox appstore id458584668 oldprice=“29Kč“]
Umíte si představit, že promluvíte do svého iOS zařízení a okamžitě uslyšíte překlad vašich slov? iTranslate Voice tohle přesně dokáže. Prostě stačí promluvit do iPhonu, iPadu či iPodu Touch a aplikace vám odpoví v jednom z 42 jazyků, které tato verze nyní podporuje. Rozlučte se tedy s neustálým psaním, jednoduše promluvte a sami uvidíte. Své překlady můžete přeposlat pomocí emailu, zpráv, Twitteru či Facebooku. iTranslate Voice podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id522626820 oldprice=“199Kč“]

Tungoo
Vítejte ve vzrušujícím a dobrodružném novém světe Tungoo. Připravte se na unikátní herní zážitek. Tungoo je adventura, která začíná na zemi a končí na okraji vesmíru. Putujte úžasným světem a užívejte si skvělá dobrodružství.

[appbox appstore id976857063 oldprice=“149Kč“]

Rune Gems
Rune Gems je excelentně navržená, zábavná, poutavá hra, skvělá jak pro dlouhodobé, tak i krátkodobé hraní. Nabízí řadu úrovní náročnosti, skvělou grafiku a plno zajímavých bonusů.

[appbox appstore id541532536 oldprice=“59Kč“]

Don’t Run with Plasma Sword
Vyběhněte zachránit svět v této zábavné poctě retro sci-fi filmům. Proběhněte všemi úrovněmi se stupňující se náročností a bojujte s nepřáteli.

[appbox appstore id479907900 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 101017

Dnes nejčtenější

.