Zavřít reklamu

Dnes ráno jsme vás informovali o poměrně zvláštním problému HomePodu. Jeho majitelé si totiž všimli, že se pod ním na dřevěném nábytku tvoří bílý kruh, který koresponduje s tvarem jeho silikonového tlumícího podstavce. Ten se totiž s největší pravděpodobností při chvění způsobeném přehráváním hudby otírá o povrch nábytku natolik, že začne s nátěrem nábytku reagovat a způsobí již zmíněný nevzhledný obrys. Jak se však zdá, tímto nešvarem netrpí jen HomePod.

Recenzent Mike Prospero z portálu Tom’s Guide měl s bílým kruhem pod HomePodem také problém. Když však svou dřevěnou polici, na které měl vedle HomePodu položený i reproduktor Sonos One, zkoumal z větší blízkosti, všiml si, že se bílých fleků nevyhnul ani reproduktor Sonos One. I jeho “nožky” totiž na nábytku s olejovým nátěrem zanechaly viditelné stopy. Detailněji si můžete jeho stopy prohlédnout na obrázku pod tímto článkem.

Takového stopy pod sebou zanechává HomePod:

Je poměrně zvláštní, že pokud se o tomto problému obecně ví, Apple jej nevyřešil a svůj reproduktor vypustil do světa s vědomím, že se u něj můžou tyto problémy objevit. Ostatně, i jeho reakce na celý problém byla poměrně vlažná a celý problém vyhodnotil spíše jakožto vlastnost, než chybu. Na druhou stranu je však možné i to, že se o vyřešení tohoto problému pokusil, ale řešení, kterým by nahradil silikon a jeho vlastnosti zkrátka nenašel.

Nechme se tedy překvapit, jak se k celému problému Apple nakonec postaví. Zůstane celá jeho reakce jen u rady, aby si jeho zákazníci přesunuli HomePod na povrch, který nepoškodí? Uvidíme. O veškerých novinkách v této „kauze“ vás však budeme samozřejmě co nejrychleji informovat. Zatím jsme totiž podle všeho na úplném začátku.

homepod sonos

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.