Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Warmlight
Hledáte nějakou zajímavou aplikaci na editaci fotografií a zároveň možnost manuálně upravovat focení? Zkuste Warmlight, nabízí různorodé filtry, které dodají vašim snímkům profesionálně vypadající vzhled.

[appbox appstore id917229473 oldprice=“149Kč“]

Kaleidomatic
Pamatujete si z dětství na malé kaleidoskopy, které proměnily váš okolní svět v zábavnou pestrobarevnou mozaiku? Kaleidomatic je fotografická aplikace pro váš iPhone, která vám umožní objevovat nekonečné kouzlo symetrie a barev. Z jakéhokoliv základu vytvoří úchvatné mozaiky, se kterými si můžete libovolně pohrát.

[appbox appstore id551707002 oldprice=“29Kč“]
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

SpeakText Air
SpeakText Air je aplikace, která dokáže po větách překládat a číst z více než třiceti světových jazyků. Nabízí přizpůsobitelný design i funkce.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“59Kč“]

Remote
Proměňte svůj iPad nebo iPhone v bezdrátové prodloužení klávesnice pro váš Mac. Klávesnici si můžete plně přizpůsobit. Z aplikace získáte vzdálený přístup k aplikacím a souborům na vašem Macu, který můžete snadno a rychle ovládat.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“59Kč“]

Block vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“119Kč“]

8bit Wars: Origins
Populární hra 8bitWar v retro designu otestuje vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Vytvářejte vlastní jednotky a formace, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 114

Dnes nejčtenější

.