Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Color Accent
Aplikace Color Accent vám umožní během pár vteřin přidat „splash“ efekt k vašim fotografiím. Stačí vybrat barvu, kterou chcete na snímku zvýraznit, zatímco zbytek fotografie bude černobílý.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

aTime Logger
Sledujte svůj čas jediným dotykem s aplikací aTimeLogger 2. Aplikace vám poskytne podrobné denní, týdenní a měsíční statistiky v podobě diagramů a grafů, které vám pomohou získat detailní přehled o všem čase.

[appbox appstore id576718804 oldprice=“29Kč“]

Magnifier Flash
Aplikace Magnifier Flash promění váš iPhone ve zvětšovací sklo, doplněné bleskem. Sebemenší text pro váš už nebude žádným problémem. Aplikace umožňuje pořizovat snímky a ukládat je v paměti fotoaparátu.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29Kč“]

Monkey & Bananas
Výzvy můžou mít nejrůznější podobu. Ta, která je součástí hry Monkey & Bananas pro iOS, spočíváv tom, že se budete pokoušet krást banány. Nepozorovaně. Pokud vás zuřivá Mighty Gorilla chytí při činu, pořádně to odskáče vaše hlava. Troufnete si na krádež banánů?

[appbox appstore id527518198 oldprice=“29Kč“]

Effect Cam
Aplikace Effect Cam se bude skvěle hodit pro milovníky retra a analogové fotografie. Nabízí motivy s efektem klasické fotografie a řadu filtrů, kterými můžete vylepšit své snímky. K dispozici budete mít i řadu nejrůznějších šablon pro maximální kreativitu a spoustu nástrojů pro úpravy.

[appbox appstore ]id819934408 oldprice=“59Kč“

Gravity Orange
Ve hře Gravity Orange 2 bude vaším úkolem pomoci pomeranči posbírat všechny hvězdy a otevřít okno, kterým se dostane do další úrovně. Hra obsahuje 6 kapitol, 48 levelů a možnost nápovědy.

[appbox appstore id545205008 oldprice=“59Kč“]

PxBeats
Hra PxBeats představuje perfektní mix RPG a hudebních her. Nechte se unést dobrodružným rytmem PxBeats a užijte si útoky i obranu za zábavného hudebního doprovodu, jehož tempo určujete konečky vlastních prstů. Hra je navržena v retro pixelovém stylu.

[appbox appstore id1067246389 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 224

Dnes nejčtenější

.