Zavřít reklamu

Hra Alto’s Adventure je bezpochyby jednou z nejlepších a nejzajímavějších her, které si můžete na mobilních telefonech zahrát. Ačkoliv je její formát možná poněkud nudný a založený jen a pouze na šílené jízdě z kopce, grafika hry je opravdu úchvatná a nejednomu oku lahodící. O to víc vás tak nejspíš potěší, že se již za pár dní dočkáme pokračování.

Po poměrně dlouhém vývoji dnes vývojáři druhého dílu Alta, který nese název Alto’s Odyssey, vydali trailer zachycující nové úchvatné scenérie chystané hry. Rovněž už víme i přesné datum vydání, které je naplánováno na 22. únor, tedy za necelé dva týdny. Již nyní si ji však můžete ve vašem App Storu předobjednat za cenu 129 korun

A na co že se můžeme vlastně těšit? S hlavním hrdinou si především zajezdíme na písečných dunách, za kterými se budou v dáli vyjímat obrysy monumentálních budou. Při vašem putování se budete potýkat s mlhou, deštěm a dokonce i bouřkou. Tyto jevy by se měly ve hře objevovat náhodně, což samozřejmě ovlivní celkový herní zážitek a podobu map.

Snad tedy naplní druhý díl Alta očekávání a hráči na iOS a Apple TV si jí zamilují alespoň tak, jako první díl. Minimálně podle traileru k tomu však má hra opravdu skvěle nakročeno.

[appbox appstore id1182456409 ]

altos-odyssey

Dnes nejčtenější

.