Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Cheerleader
Všichni občas potřebujeme pořádné povzbuzení. A když nám ho neposkytne okolí, proč by nám ho nemohl dát vlastní smartphone? Zvyšte svou produktivitu a zatočte s prokrastinací díky motivační aplikaci Cheerleader.

[appbox appstore id892553438 oldprice=“59Kč“]

iLax
iLax je aplikace, sloužící ke správě souborů a video nahrávek. Umožní stahovat a spravovat dokumenty a videa z Dropboxu, aplikaci lze uzamknout heslem.

[appbox appstore id539916247 oldprice=“89Kč“]

C-Time
Váš čas je vzácný. C-Time je aplikace, která vám pomůže získat přehled o tom, kolik času trávíte na nejrůznějších místech. Aplikace nabízí automatický start i ukončení, možnost úprav a exportu.

[appbox appstore id553940406 oldprice=“149Kč“]

Week Calendar Widget Pro
S aplikací Week Cal Widget už nepotřebujete odemykat svůj iPhone pokaždé, když chcete zkontrolovat události ve vašem kalendáři. Díky widgetu se vám veškeré záznamy budou zobrazovat přímo v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

Center Swipe
Zdánlivě jednoduché maličkosti nám někdy mohou dát pořádně zabrat. Vyzvěte své přátele ve hře Center Swipe a staňte se šampionem. Vaším úkolem bude posunout prst na obrazovce doleva nebo doprava, abyste srovnali tvary.

[appbox appstore id1071709912 oldprice=“29Kč“]

Sweet Factory
Sníte o vlastní továrně na ty nejlepší sladkosti? Sweet Factory vám váš sen splní – ale zvládnete to? Vyzkoušejte svou schopnost rychlých reakcí a soustředění.

[appbox appstore id933619058 oldprice=“29Kč“]

BattleMage
Zlo se začalo plížit z temnot a chce postupně ovládnout celé království. Král povolal mladého kouzelníka, aby zemi pomohl zachránit. Zhostíte se tohoto nelehkého úkolu?

[appbox appstore id926384960 oldprice=“59Kč“]

Taps
Máte chuť si vyzkoušet opět něco nového? Řekněte „ano“ výzvě, kterou přináší jednoduchá, ale pohlcující hra Taps. Sami si zvolte obtížnost a relaxujte při hraní za doprovodu skvělého soundtracku.

[appbox appstore id1265228139 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 122

Dnes nejčtenější

.