Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Inspire Pro
Chcete si vyzkoušet tvorbu výtvarného umění přímo na vašem iPadu? Nyní máte příležitost využít k tomu skutečně profesionální nástroj s názvem Inspire Pro, který vám umožní rychle, snadno a efektně vytvářet realistická umělecká díla. Inspire Pro nabízí příjemné uživatelské rozhraní a spoustu nástrojů pro perfektní tvorbu.

[appbox appstore id355460798 oldprice=“249Kč“]

Louvre HD
Patříte mezi milovníky výtvarného umění a chcete mít svá oblíbená díla ve vašem iOS zařízení? Vyzkoušejte aplikaci Louvre HD, která nabízí virtuální podobu sbírky nejznámějších pokladů pařížského Louvru. Aplikace zároveň funguje jako elektronický průvodce, který vám poskytne potřebné informace.

[appbox appstore id504170504 oldprice=“59Kč“]

Moon Calendar Pro
Moon Calendar Pro je aplikace pro všechny, kteří se zajímají o fáze Měsíce a vše, co s ním souvisí. V elegantním rozhraní nabídne uživatelům přehledné tabulky, grafy a další infografiku se všemi příslušnými informacemi. Aplikace funguje ve všech lokacích.

[appbox appstore id1088481563 oldprice=“59Kč“]

Blue – Weather Forecast
Blue je aplikace, nabízející sedmidenní předpověď počasí s barevně laděnou vizualizací. Předpověď lze zobrazit i v rámci hodin, jednotlivé barvy pomáhají lépe se zorientovat v teplotě.

[appbox appstore id594126537 oldprice=“89Kč“]

Photos 365
Aplikace Photos 365 automaticky organizuje vaše fotografie do kalendáře a / nebo mapy. Díky tomu získáte skvělý přehled o tom, kde a kdy jste dané snímky pořídili. Photos 365 může sloužit jako přehledný fotografický deník nebo pomůcka pro další třídění.

[appbox appstore id1073336027 oldprice=“59Kč“]

EXIF Viewer by Fluntro
EXIF Viewer je užitečná aplikace nejen pro profesionální fotografy. Umožní vám odstranit z vašich fotografií EXIF metadata, nebo je naopak zobrazit. Aplikace funguje napříč všemi iOS zařízeními.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“89Kč“]

Cleaner Pro
Aplikace Cleaner Pro ve vašem zařízení vyhledá a sloučí nebo případně smaže veškeré duplicitní kontakty. Její ovládání je jednoduché a uživatelské rozhraní nadmíru přehledné.

[appbox appstore id519077149 oldprice=“59Kč“]

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

Tower Rush
Jste připraveni bránit se před útočícími monstry? V Towers Rush budete muset umět porazit Orky, nemrtvé, skřety a řadu dalších nepříliš sympatických postav. Obraňte své středověké opevnění, zlepšete své schopnosti a užijte si tuto jedinečnou strategickou hru.

[appbox appstore id879923298 oldprice=“59Kč“]

8bit War: Necropolis
Jak už název napovídá, hra 8bit War v sobě kombinuje válečnou strategii s nostalgickou vzpomínkou na osmibitovky. Vyhrát si můžete ve stovce levelů s 24 unikátními typy jednotek a monster.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89Kč“]

Dnes nejčtenější

.