Zavřít reklamu

Pokud jste si vloni zamilovali romantickou komedii Pěkně blbě, která vtrhla do kin v letních měsících, máme pro vás skvělou zprávu. Její scénáristé Kumail Nanjiani a Emily V. Gordon se totiž podle nejnovějších informací dohodli na natáčení nového komediálního seriálu s video týmem Applu.

Seriál, který by měl nést název Malá Amerika (Little America), by měl mapovat život amerických přistěhovalců, díky čemuž by měl mít divák možnost na USA nahlédnout z jejich úhlu pohledu. A jelikož se do scénáře pustil právě pár Kumail Nanijani a Emily V. Gordon, nejspíš nebude nouze o vtipné scénky i situace, kdy se budete o hrdiny seriálu bát a přát jim jen to nejlepší.

Vsází Apple hlavně na smích?

Tímto zajímavým přírůstkem se jablečná rodina komedií poměrně zajímavě rozrůstá. Už nyní totiž víme o sitcomu, který chystá Reese Witherspoon s Jennifer Aniston či o seriálu z pera tvůrce La La Landu, ve kterém nebude též nouze o smích. Na druhou stranu je však jasné, že jen na komediích stavět Apple svůj obsah nemůže. O to víc jej tak bude mrzet odchod uznávaného scénáristy, který pracoval na seriálu Podivuhodné příběhy. Bohužel však nenašel s Applem stejnou řeč.

Těžko v tuto chvíli říci, kdy se prvních vlaštovek z dílny Applu konečně dočkáme. Jelikož se však před pár dny šéf služby iTunes pochlubil tím, že bychom se mohli dočkat obsahu již poměrně brzy, nejspíš se dá jejich příchod očekávat v horizontu několika týdnů. Snad nás však tyto nové seriály nezklamou.

big-sick-header-780x403

Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.